OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
imprima  |

Hartia termorezistenta pentru copt

Cu utilizarea hartiei termorezistente pentru copt, brutariile si patiseriile pot coace produsele cu un continut ridicat de zahar fara pericolul ca acestea sa fie arse sau sa se lipeasca de tava. Utilizarea hartiei pentru copt reduce cheltuielile si timpul utilizat pentru curatarea si ungerea tavilor. Utilizarea hartiei pentru copt face procesul de coacere economic si usor.

Hartia pentru copt industriala este subtire, de inalta rezistenta mecanica si termorezistenta. Proprietatile antiadezive sunt asigurate de stratul foarte subtire de ulei siliconic aplicat pe ambele fete.

Utilizarea hartiei termorezistente pentru copt nu prezinta nici un pericol pentru sanatatea umana si nici nu influenteaza gustul si/sau mirosul specific al produselor. Calitatea acesteia corespunde celor mai severe norme europene.

Utilizarea hartiei termorezistente pentru copt aduce urmatoarele avantaje :
- tava nu trebuie unsa;
- tava nu trebuie curatata;
- produsul nu se lipeste de tava;
- produsul se dezlipeste curat de hartie, fara resturi sau impuritati;
- produsul va fi copt uniform pe ambele parti.

Avantajele oferite de hartia termorezistenta pentru copt duc la reducerea costurilor. Dispar cheltuielile pentru ungerea si curatarea tavilor si creste randamentul muncii. Hartia se aseaza in tava, dupa care se aseaza produsele. Ambele fete ale hartiei pot fi utilizate de mai multe ori.

Hartia termorezistenta pentru copt este disponibila in mai multe tipuri. Putem recomanda utilizatorilor calitatea si dimensiunile cele mai eficiente din punct de vedere economic si din punctul de vedere al procesului tehnologic. Asa-numita “hartie termorezistenta normala pentru copt” se poate utiliza oriunde si la orice produs, iar cea cu un continut ridicat de silicon se recomanda in locurile unde este supusa unor temperaturi foarte inalte si unde procesul tehnologic permite reutilizarea multipla. In acest caz, utilizarea unei hartii de calitate superioara cu un pret mai ridicat este rentabila datorita numarului mare de reutilizari posibile.

Ambele tipuri de hartie termorezistenta pentru copt sunt disponibile in role sau sub forma de coli taiate pe dimensiuni fixe.
Rolele au 200 m lungime si urmatoarele latimi : 40 de cm, 43 de cm, 45 de cm, 50 de cm si 57 de cm.
Colile au urmatoarele dimensiuni : 40 cm x 60 cm, 57 cm x78 cm si 57 cm x98 cm.
In cazul unor nevoi speciale, va putem oferi hartia termorezistenta pentru copt sub forma de platou pentru pizza, blat de tort sau forme pentru patiserie.