OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
imprima  |

Ambalare pentru transport maritim

Prin ambalarea corespunzatoare a marfii care urmeaza sa fie exportata, este asigurata integritatea ei pe durata transportului.

Ambalarea unor utilaje industriale, panouri electrice, instrumente electronice pentru transport maritim si fixarea lor in container necesita utilaje si materiale specifice, precum si experienta in domeniu.

In cazul in care faceti export pe cale maritima, nu ezitati sa apelati la un specialist in domeniu, numai astfel puteti asigura calitatea ambalajului. Personalul nostru va sta la dispozitie, la sediul dumneavoastra sa evalueaze problema si pe baza acestei evaluari sa va ofere o solutie completa care include materiale si executie.

Fixarea incarcaturilor

In cazul expedierii marfurilor pe calea ferata sau in container, expeditorul trebuie sa asigure fixarea corespunzatoare a incarcaturii. Daca aceste expeditii se fac ocazional, uneori este greu ca expeditorul sa gaseasca materialele, utilajele si persoanele calificate necesare pentru o executie impecabila a fixarii. In acest caz va sugeram sa apelati la serviciile noastre, noi va oferim materiale de calitate in concordanta cu normele internationale iar personalul calificat va executa fixarea conform normelor in vigoare, aplicabile transportului feroviar.

In cazul in care aceste transporturi devin permanente, putem asigura instructajul unor persoane desemnate de dumneavoastra iar noi o sa va asiguram in continuare materialele consumabile si uneltele necesare.

Ambalare pentru export

Utilajele sau instalatiile care urmeza sa fie exportate, pot fi ambalate la sediul dumneavoastra in asa fel incat, sa nu apara probleme de coroziune in timpul transportului. Ambalajul exterior si cel interior pregatit de noi, garanteaza ca marfa va ajunge in conditii bune la destinatie.

Ambalajul interior se executa din folie anticoroziva tip VCI sau folie triplu stratificata (PET/ALU/PE) inchisa ermetic, cu absorbanti de umiditate in interior.

Ambalajul exterior este de obicei o lada de lemn. Lada este proiectata in functie de necesitati: greutatea utilajului, pozitia centrului de grutate, modalitatea de transport si de ridicare, precum si modalitatea de depozitare.

Lada se asambleaza la locul ambalarii, fixarea in interiorul lazii este asigurata de noi.

Lazile care pleca in tarile cu climat tropical, sunt acoperite cu folie groasa impotriva ploii, sunt sigilate si prevazute cu orificii de aerisire. In final lazile sunt inscriptionate cu adresa de livrare si insemnele internationale privind manipularea si depozitarea lor.

Materialul lemnos furnizat de noi, corespunde standardului FAO ISPM 15.

Pentru ambalajele din lemn asiguram Certificatul de tratament si fiecare piesa va fi inscriptionata cu logoul ISPM