OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
imprima  |

Inchiderea cutiilor cu banda de hartie cleioasa

Banda cleioasa de hartie nu se desprinde de pe cutie. Daca s-a lipit o data de cutie atunci va ramane acolo si in conditii extrem de defavorabile. Daca o banda scotch trebuie aplicata pe cutie de mai multe ori, din diferite directii, pentru a obtine o inchidere a cutiei cat de cat multumitoare, in schimb, cu banda cleioasa de hartie este suficienta o singura aplicare la imbinarea capacului.

La cerere, unul dintre angajatii nostri va veni la dumneavoastra, si, impreuna, vom evalua si vom gasi solutia optima pentru rezolvarea problemelor de impachetare. Tehnologia de impachetare, materialele precum si diferitele tipuri de unelte necesare le furnizam tot noi. Totodata, asiguram instruirea personalului dumneavoastra pentru manipularea uneltelor.


Banda de hartie cleioasa:

Banda de hartie cleioasa se preteaza si in conditiile in care banda autoadeziva obisnuita, de plastic, nu rezista.

Cleiul continut de banda se activeaza sub influenta umiditatii si se impregneaza atat in materialul cutiei de carton cat si in banda, iar cele doua materiale se leaga ca si cum ar fi sudate:
- nu conteaza daca suprafata este acoperita de praf,
- nu se desprinde la temperaturi ridicate sau joase si nici sub influenta razelor UV,
- nu isi pierde eficienta o data cu trecerea timpului,
- puteti folosi o cutie mai ieftina pentru aceeasi greutate, deoarece banda fortifica structura cutiei,
- asigura etanseitatea cutiei iar praful nu va patrunde in interior daca banda este aplicata si pe laturile cutiei,
- benzile intarite cu fibra de sticla fac posibila inchiderea cutiilor cu greutate ridicata, fara a exista pericolul desfacerii fundului cutiei.

Banda de hartie cleioasa simpla are culoarea maron sau alba si are 60 sau 75 de [g/m2].

Din banda intarita recomandam doua tipuri. La primul tip, fibrele de sticla sunt impregnate in materialul cleios, iar la celalalt tip de banda, fibrele de sticla se gasesc intre doua straturi de hartie.

La cerere, asiguram imprimarea benzilor cleioase de hartie cu diverse cuvinte, mesaje sau texte, in functie de necesitatile dumneavoastra.

 

Dozatoare de banda:

Cu ajutorul unei masini de dozat-umectat, inchiderea cutiilor nu reprezinta o problema.

In functie de cantitatea de cutii pe care le aveti de ambalat, va recomandam mai multe tipuri de masini :

 

Aparate manuale :

- PIN WAL 80: pentru benzi cu latimea de max. 80 mm, fara fibra de sticla ;

- NYPERBA cu cutit de taiere : pentru benzi cu latimea de max. 80 mm si cu fibra de sticla ;


Masina semiautomata:

- HADEMATIC 100/2:
 
la o cursa a manetei, puteti obtine o portiune de banda pregatita pentru lipit. In functie de necesitati, puteti regla doua lungimi prestabilite pentru banda. Aceasta masina se preteaza pentru orice tip de banda, cu sau fara fibra de sticla, latimea maxim admisa fiind de 100 mm, iar lungimea maxima care se poate regla de 90 cm.

Masina automata:

- TERZETT 754:
 
dozare si umectare automata benzii. Are doua lungimi reglabile ale benzii. Este o masina comandata de fotocelula. Benzile se dozeaza cu o viteza prestabilita. Masina preincalzeste banda pentru a mari aderenta la inceput si pentru a scurta timpul de uscare. Latimea maxim admisa a benzii este 100 mm iar lungimea maxima de 250 cm.

- Imprimanta:
 
Se poate utiliza la masinile semiautomate si automate, permitand inscriptionarea monocolora a benzii.