OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
imprima  |

Perna gonflabila pentru fixarea incarcaturilor

Perna gonflabila se utilizeaza in containere pentru a umple spatiul ramas gol intre marfa si peretele containerului, impiedicand astfel miscarea marfii, miscare care poate provoca pagube materiale sau pericol de accidente. .

La cerere, unul dintre angajatii nostri va veni la dumneavoastra, si, impreuna, vom evalua si vom gasi solutia optima pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Tehnologia, materialele precum si diferitele tipuri de unelte necesare le furnizam tot noi. Totodata, asiguram instruirea personalului dumneavoastra pentru manipularea uneltelor.

Intr-un container sau intr-un vagon de marfa, diversele produse nu pot fi asezate fara a ramane spatii libere intre ele. Fara fixare sau fara umplerea spatiului ramas gol, locurile libere permit mici deplasari ale marfurilor care, cumulate, pot ajunge la un nivel care sa pericliteze siguranta incarcaturii. De asemenea, pot face imposibila descarcarea mecanizata, pot pune in pericol siguranta personalului sau pot provoca daune containerului. .

Perna gonflabila trebuie asezata intre marfa si perete, iar apoi trebuie umflata. Perna de aer umflata apasa marfa catre celalalt perete si ii blocheaza miscarea in lung si in lat.

In alte cazuri, perna se aseaza intre marfa si tavanul containerului. In acest mod se mareste forta de frecare intre podeaua containerului si marfa, impiedicand deplasarea.

Daca o perna gonflabila atinge marfa pe o suprafata de 1 mp cu o presiune de 0.1 atm, inseamna ca il sprijina cu o forta de 1 tona.

Cu utilizarea pernelor gonflabile se poate evita folosirea, pentru sprijinire, a paletilor sau a spumei de polistirol.

Perna gonflabila este disponibila in diverse tipuri si diferite dimensiuni. Pentru fiecare dimensiune exista mai multe nivele de putere (presiune a aerului), iar acestea se aleg in functie de marfa si de conditiile de transport.

Spatiul umplut de perna gonflabila este limitat, deoarece, cu cat este mai mare spatiul cu atat mai mult se baloneaza perna si se sprijina de marfa pe o suprafata mai mica.

Alte informatii: Detalii: Informatii de baza privind fixarea marfurilor
  Solutii in imagini: Perna gonflabila pentru fixarea incarcaturilor