OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
imprima  |

Legare cu banda de poliester cu "puterea otelului"

Banda de poliester cu "puterea otelului" reuneste avantajele legarii cu banda de otel sau ale legarii cu banda de plastic dar fara dezavantajele acestora.

La cerere, unul dintre angajatii nostri va veni la dumneavoastra, si, impreuna, vom evalua si vom gasi solutia optima pentru rezolvarea problemelor de legare. Tehnologia de legare, materialele precum si diferitele tipuri de unelte necesare le furnizam tot noi. Totodata, asiguram instruirea personalului dumneavoastra pentru manipularea uneltelor.

Banda:

Banda de poliester cu puterea otelului reuneste avantajele legarii cu banda de otel sau ale legarii cu banda de plastic dar fara dezavantajele acestora.

Banda de tip CORDSTRAP este o banda cu o rezistenta mare, alcatuita din fire de poliester impletite ca si firele textile. Este banda cea mai indicata in cazurile care necesita legare sau fixare, datorita proprietatilor sale, care o fac sa fie mai eficienta decat uzualele benzi de polipropilena (plastic) sau de otel.

- tare ca otelul,
- usoara si flexibila,
- nu rugineste,
- rezista la intemperiile naturii si la razele UV,
- tesatura fina nu afecteaza suprafata produsului,
- rezista la intidere datorita elasticitatii,
- poate fi intinsa de mai multe ori,
- se poate manevra usor si rapid,
- nu prezinta pericol de accidentare pentru lucratori.

Banda de poliester este disponibila in diferite tipuri si marimi, in functie de necesitatile dumneavoastra. Gama larga de tipuri si dimensiuni fac posibila legarea unor pachete cu greutatea cuprinsa intre 200 kg-5000 kg..

 

Clema:

Clema pentru fixarea si ajustarea benzii de poliester CORDSTRAP este o clema din otel. Se stie ca rezistenta unui lant este data de rezistenta celei mai slabe verigi. De aceea, importanta clemei de fixare si legare este foarte mare deoarece contribuie in mod direct la rezistenta sistemului format de banda si clema. Pentru ca fixarea sa fie optima, va recomandam sa folositi clema potrivita tipului de banda utilizat.

 

Unealta:

Unealta necesara intinderii - este o unealta manuala simpla
Ea se utilizeaza in functie de tipul si marimea benzii. O unealta se poate utiliza pentru mai multe tipuri de banda.


Suport pentru banda :

In acelasi timp cu utilizarea suportului pentru banda se creaza un loc de munca mobil. Suportul face posibila depozitarea si utilizarea benzii, a clemelor si a uneltei de strangere. La tipurile de banda WG se utilizeaza un suport fara roti, iar la cele de tip CC, un suport pe roti.

Alte informatii: Ajutor: Ajutor pentru comandarea pieselor si subansamblelor
  Ajutor: Ajutor pentru prinderea benzii in unealta
  Detalii: Informatii de baza privind legarea
  Solutii in imagini: Legarea