OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
imprima  |

Banda pentru fixarea incarcaturilor

Cu ajutorul fixarii cu banda a incarcaturilor, se poate inlocui fixarea obisnuita cu ajutorul cablului, cu lant sau cu platbanda de otel.

La cerere, unul dintre angajatii nostri va veni la dumneavoastra, si, impreuna, vom evalua si vom gasi solutia optima pentru rezolvarea problemelor de legare. Tehnologia de legare, materialele precum si diferitele tipuri de unelte necesare le furnizam tot noi. Totodata, asiguram instruirea personalului dumneavoastra pentru manipularea uneltelor.

Solutia de fixare cu banda de poliester a incarcaturilor corespunde cerintelor SNCFR Marfa si celor ale Conventiei Cailor Ferate Europene (RIV). Parametrii de rezistenta sunt certificati de GERMANISCHER LLOYD.

La transportul in container, in vagon feroviar sau la transportul naval, expeditorul nu isi mai poate recupera materialul folosit la fixarea marfurilor. De aceea, nu se recomanda utilizarea chingilor dotate cu sisteme de intindere scumpe, optime pentru utilizari multiple.

Se recomanda ca fixarea marfurilor sa se faca cu banda de poliester de inalta rezistenta, impletita sau plastifiate, si cu ajutorul unor cleme speciale. Intinderea acestor benzi se face cu unelte care nu raman fixate pe banda.

Pentru prevenirea alunecarii marfii pe podeaua mijlocului de transport recomandam utilizarea cauciucului antiderapant.

Benzile au o latime de 31 [mm] pana la 50 [mm] iar rezistenta la rupere a sistemului ajunge pana la 10000 [dkN]..

Cu ajutorul fixarii cu banda a incarcaturilor se poate inlocui fixarea obisnuita cu ajutorul cablului, cu lant sau cu platbanda de otel.

Alte informatii: Detalii: Informatii de baza privind fixarea cu banda a marfurilor
  Solutii in imagini: Fixarea cu banda a incarcaturii